nelly3

lørdag 31. oktober 2009

Kveldens outfit



Da var jeg klar for kvelden iallefall! Gleder meg masse:-)
I kveld har jeg på meg: Skinnbukse fra Objekt, bluse fra Gina Tricot, sko fra DNA, armebånd fra ALEXANDER, Bianco og Cubus

Dagens outfit



I dag har jeg på meg: Kofte fra Cubus, pelsvest fra Cubus, skinnbukse fra Objekt, boots fra Bianco.

Vinterjakke


Jeg trenger virkelig en tykk god vinterjakke,som jeg bruke når det er skikkelig kaldt, uansett vær! Og som tåler regn og vind, og som jeg kan bruke på fjellet! Har vurdert noen Bergans jakker, og en Peuterey jakke, men har ennå ikke helt bestemt meg! Tror jeg er nødt til å se litt mer, før jeg vil kjøpe noe! Men legger uansett med et bilde av Peuterey jakken, fra jeg hadde den hjemme på prøving! Liker den veldig godt, og siden den finnes i både kort og lang, og med og uten hette er den jo ganske allvennelig! Samtidig som den virkelig tåler å være ute i hardt vær!




Vinterdekk

Hei alle sammen!!

Etter en morsomt kveld igår, har idag allerede vært på matteøvning på skolen idag! Synes det er ganske så urettferdig at jeg må på skolen for å gjøre matte i helgene atså!! Vil helst bare hjem å være sammen med jentene mine!! Menmen..
Vi skal en liten tur hjem idag da, men det er kun for å skifte til vinterdekk. Begynner å bli glatt på veien nå, så er ikke så trygt med sommerdekk! Så får nok litt hjelp av snille pappan og kjæresten min til å gjøre det<3

Ellers har det blitt veldig dårlig med dagens outfit på meg i det siste, men skal prøve å skjerpe meg denne uken!

Men vi blogges senere! Ha en kos lørdag så lenge!! E<3

God morgen lørdag!



God morgen!

Nå har vi akkurat spist en sen og god helgefrokost:-) Deilig. Da er jeg klar for å gå løs på dagen iallefall! Nå bærer turen en tur til mamma og søster for litt ordning med Haloween-kostymet til søster, også skal jeg møte min kjære Charlotte for litt kaffe<3>
Håper dere får en nydelig lørdag!

Love I<3

fredag 30. oktober 2009

Fredagsmyyys

Deilig med fredag eller hva? Vi sittet iallefall her plantet foran TV og koser oss med x-Factor og godis:-) Herlig! Syns alltid at det er så deilig å slappe av på fredager. Man lader liksom litt opp for helgen. I morgen blir det nok litt mer sprell regner jeg med;-) Skal iallefall ut å kunsje med jentene mine på formiddagen, også har jeg lovt min lille søster å sy litt på Haloween-kostymet hennes, så det kan bli spennede!
Kos dere videre med fredagskvelden<3
Lov I<3

Halloweenfest og Datarock!

Nå har jeg hatt besøk i hele dag av familien! Vi har vært på tur til Drøbak og på cafè, kjempe koselig! Deilig med kakao og gulerotkake;D

Nå skal jeg og min kjære snart på Halloweenfest, samt konsert med DATAROCK! Det blir hyggelig å dra ut med venner og kjæreste, gleder meg! Jeg og en venninne skal være selvmordsbombere/terrorister;D Så nå skal jeg straks male doruller røde, som dynamitt;) Vår andre venninne skal være flyvertinne/fly, så vi tenkte å kapre henne ikveld;D Min kjære har kjøpt seg en fryktelig ekkel maske, som han skal gå med ikveld=/ Synes den er litt for skummel jeg men...

Men nå må jeg begynne å fikse meg her=) Skal prøve å få lagt ut et bilde av oss før vi drar;D

Ha en kos fredag venner! Så snakkes vi!! Love Elise<3

Dagens outfit


I dag har jeg på meg: Bukse og tunika fra Cubus, ankelboots fra DNA, øreringer fra Gina T og armbånd fra Lindex

Opp å hopp


Da har jeg kommet meg opp og formen føles faktisk litt bedre:) Nå skal jeg prøve meg en liten tur på skolen før jeg tar helgen!
Har på meg: Stripete tunika fra Cubus, øreringer fra Gina Tricot
Love I<3

Fredag, it is!!!



God morgen alle sammen!

Endelig fredag og fri!;D Synes denne uken har gått ganske fort jeg altså, men ingen ting er jo bedre enn det! Nå sitter jeg og venter på at besøket kommer snart... Skal få i meg litt frokost bare, så er jeg klar til de kommer! Har vasket og tørket støv igår, og ryddet litt idag, så nå er det skinnende rent her!=) Er jo litt gøy at det ser ordentlig ut når man får besøk!
Ellers har jeg fått helt dilla på duftlys om dagen! Synes det er så koselig å brenne lys, samtidig som det lukter herlig i hele leiligheten!=) De små dufttelysen fra IKEA er jo geniale!

Idag er det Halloweenfest på samfunnet, samt konsert med DATAROCK. Har enda ikke fått kjøpt meg billett, men satser på at det er noen flere igjen i døren ikveld!! Jeg og Petter tenkte vi skulle ta turen ut idag, må bare finne ut noe å kle oss ut med! hmm.. Tenkte å bruke noe vi hadde, men har ikke peiling på hva det skulle vært=/ Noen forslag?

Ellers ønsker jeg dere en flott fredag, også blogges vi senere!!

Kramis från Elise




Ingen morgenfugl!




Har akkurat redd opp senga og satt meg ut i stua, også hører jeg noen bjeff innefra soverommet. Der ligger Max rett på senga som dere kan se på bildene.


Haha. Han er ingen morgenfugl iallefall!




God morgen fredag

Da jeg våknet i dag hadde jeg jammen ikke blitt noe bedre! Nå er jeg lei. Våknet opp med litt tungt hjerte i dag.. Jeg som vanligvis er tidenes A- menneske og morgenfugl, så er det så kjipt å våkne å ikke være det:/ Jaja, det kommer seg kanskje utover dagen.
Nå skal jef drikke litt kaffe og prøve å våkne litt..
I<3

torsdag 29. oktober 2009

Smoothie


Sånn! Da har jeg sett ferdig Flash Forward og drukket opp smoothie`n!;)
Vi har faktisk blitt veldig flinke til å bruke smoothie maskinen jeg fikk til bursdagen nå! Og den lille blåbærturen jeg og min kjære hadde i høst har virkelig paid off! Blåbærsmoothie har snart blitt en liten tradisjon på kveldene her, mmmm....

Oppskrift:

2 stk banan
1 kopp blåbær
5 dl vaniljeyoghurt
1 dl druejuice eller melk

Super lett å lage, sunt og smaker forfriskende godt! Kan man ønsker mer?

Men nå sier vi takk for idag, og så er det nattan her! Gleder meg til imorgen, for da er det helg+ besøk av familien, så det blir veldig koselig!:)
Ønsker dere en riktig god natt allesammen, så snakkes vi imorgen!

Nattaklem fra Elise<3

Fashiontorsdag







Som sagt kommer metallisk for fullt i vinter! Samt kjoler og overdeler med asymetrisk form og høye skuldre har vært en trend lenge nå, og som ser ut til å komme enda mer inn i det nye året! Skulderputer vil vi også se mer av fremover, så det er bare å rote i mammas gamle skap og finne frem;D
Når det gjelder asymetrisk kommer, så finner man det også i smykker og accessories. Sterke farger og litt "harde", store smykker er et must utover! Og vi kan jo selvfølgelig fortsette å pynte oss med paljetter og stas, med god samvittighet utover!;) Kram Elise<3


Metallisk høst!



Denne kjolen er fra Vila til kun 359! En veldig billig pris for en utrolig kul kjole. Den metalliske trenden er på full fart inn igjen og veldig riktig nå i høst.
Jeg må si at jeg likte den sorte best ettersom den antakeligvis er enklest å matche. For eksempel vil det passe veldig bra med et par sorte halvgjennomsiktige strømper, og både ankelboots og heels passer. Et sort, tynt naglebelte ville også gjort susen! Kult med sorte eller lilla neglelakk til.
Love I<3

Fint til soverommet

Denne lampen fant jeg på skeidar.no, og den hadde passet perfekt inn på soverommet mitt. Var akkurat passe romantisk for meg:-) Kanskje noe å ønske seg til jul?

Nougat of London


Må bare snike inn en liten kommentar om disse herlige produktene! Har blitt helt hekta på produktene fra Nougat London, etter at jeg begynte å bruke de ifjor! Det er kjempe gode produkter, lukter fantastisk, samtidig som de tar seg flott ut på baderomshyllen:)
Bodylotion og håndsåpen er på kjempe fine glassflasker, som du senere eventuelt kan bruke igjen eller til pynt.
Samtidig er de også flotte å gi bort i gaver! De selges dessuten også som ferdige gavepakninger, som inneholder flere produkter:)

Min personlige favoritt er håndserumet! Om man er litt tørr på hendene, eller bare føler for litt ekstra fuktighet, egner denne seg veldig bra! Den er mye tykkere enn vanlig håndkrem, men trekker samtidig raskt inn, og gir deg nok fuktighet resten av dagen!=)

Nå som julen begynner å nærme seg, er dette små julegaver som alle vil bli glad for! =)

Elise<3

Pusen Pepsi!



Kom på at jeg bare har vist frem hunden min på bloggen, så nå var det på sin plass å få med Pus også:-) Her ser dere Pusen Pepsi<3

Se det beste i alle!

Jeg har begynt å lese en bok nå som heter "Grip livet!" Den er utrolig fin og det står så mye i den som virkelig setter tankene i sving. Den handler om å se det beste i seg selv og alle andre, og å leve livet til det fulle mens du kan! Det sto en liten oversikt i den som virkelig fikk meg til å tenke. I denne oversikten er det en liste over i utgangspunktet negative egenskaper. Men poenget er da at det alltid vil finnes positive egenskaper i negative egenskaper og omvendt! Skriver den ned her så kankje dere kjenner dere igjen i en egenskap og finner ut at den kanskje ikke er så negativ allikevel...
Love I<3

  1. Sta- kan bety at du også er bestemt
  2. Glad i rutiner - du er utholdende, går ikke så lett trett
  3. Engstelig/forsiktig- du er grundig
  4. Tilbakeholden- du er fredsommelig
  5. Utolmodig- du er rask
  6. Langsom- du er tolmodig
  7. Detaljorientert- du er grundig
  8. Opprørsk- du er modig
  9. Stresset- du er aktiv
  10. Kontrollerende- du er iniativrik
  11. Urealistisk- du er fantasifull

Torsdag igjen!

Nå er det jammen meg torsdag igjen, og vi nærmer oss helgen med stormskritt! I morgen får jeg besøk fra mormor og mormor, og mamma! Så det blir jo veldig hyggelig!=) Gleder med virkelig til helg nå, enda det blir mye leksearbeid!

Idag er det skole frem til 4, deretter hjem og lage middag! Idag er jeg virkelig nødt til å vaske hele leilighetet også! Må jo være rent og pent til vi får besøk!
Siden det er så fint vær idag også, så satser på å gå en liten powerwalk etterpå! Håper min kjære kommer hjem idag, så kanskje jeg får lurt med han også!;)

Kos dere masse videre idag, så blogges vi senere!!

Klem fra Elise<3

En torsdagmorgen

Ligger her enda jeg da. Har desverre ikke blitt noe bedre, så det blir nok ikke noe skole i dag heller. Er jo så utrolig kjedelig! Men sånn er det jo bare. Man blir jo ikke bedre av å presse seg heller, så jeg får vel bare pent finne meg i det.
ha eb fin torsdag, så blogges vi senere!
lOVE I<3

onsdag 28. oktober 2009

Endelig hjemme!

Hei og hopp!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra skolen, deilig! Lager meg en kjapp liten middag, pytt i panne, før det bærer avsted igjen! Samfunnstjenesten kaller, så blir ikke noe mer blogging fra meg idag dessverre!

Det første jeg gjorde da jeg kom inn døra var å skru på radion, og gjett hvilken sang de spilte? Gloria Gaynor med "I will survive";D Den sangen er bare helt utrolig! Samme hvor sliten jeg er, må jeg bare danse og synge med når jeg hører den! Så nå er jeg i supert humør igjen!;) Det å høre på P4 er nesten blitt en selvfølge hver gang jeg er hjemme alene! Det er jo koselig, samtidig som de spiller masse bra musikk!


Håper dere har hatt en knall dag alle sammen!! Kos dere masse videre ikveld, så snakkes vi=)

Love from Elise<3




En tur i høstværet







Selv om jeg er i dårlig form, så trenger min kjære hund sin daglige tur fordet. Så da var det på med haugevis med klar og ut i kulda! Han var iallefall superfornøyd som dere kan se på bildene:-) Vi tok en skikkelig skogstur og nå er han så å si dekket med gjørme og vann:-D Haha.






Onsdagsmorgen

Hei igjen;)

Idag begynte jeg seint på skolen, så jeg passet på å sove lenge idag! Kjempe deilig å våkne av at solen titter inn av vinduet! Enda det er kaldt ute idag, så skinner i hvertfall solen! Og det er jo bra=)
Tiden flyr virkelig om dagen, nå er vi jo alt midtveis i uken! Så heldig som jeg er så skal jeg ha samfunnstjeneste idag, dvs. at jeg skal stå i baren på samfunnet ikveld/natt! Som jeg gleder meg;D Kunne gjerne sluppet unna det altså, men det er visst dessverre endel av det å være medlem!
Nå er jeg akkurat ferdig med matteforelesning , og skal jobbe videre med matte frem til kl 16, da det er pleniumsgjennomgang! Så håper jeg kommer endel videre idag, så jeg får begynt på ukens oppgaver;D

Ønsker Ida masse god bedring! <3>

Vi blogges senere!!
Kram fra Elise

En kald onsdags morgen

Våknet opp i dag med rennende nese, pottetett nese og null krefter! Jeg som ikke har tid til å bli syk! Kjente at det snikende i går kveld, men jeg tenkte at en god natt søvn ville hjelpe, men den gang ei.. Så nå sitter jeg her i morgenkåpe og prøver å få i meg litt te med honning.
Så i dag blir det jo sikkert en del blogging + litt skolearbeid, så det er jo bra da:-)
Ha en herlig onsdag og nyt sola og "juleværet"!
Love I

tirsdag 27. oktober 2009

Grey`s



Heisann!

Nå har jeg endelig fått tid til å sette meg ned å snakke litt med dere igjen! Etter skolen dro vi på COOP hypermarked og handlet MASSE frukt og grønt! 40% på alt sammen, derfor ble det litt extra;) Så nå er jeg klar for en sunn, grønn uke! Men jeg vet ikke helt om min kjære er det samme;D
Akkuratt nå har jeg tatt en lang dusj og plassert meg godt ned i sofaen foran tven! Koser meg med yndlingsserien min, som selvfølgelig er Greys! <3>

Dagens Outfit er tunika fra Cubus, tights fra Gina, hvit genser fra Cubus, strømper fra Lindex, armbånd fra Perler og Stas og sko fra Vagabond.

Håper dere har hatt en fin dag alle sammen! Ønsker dere en god kveld videre og en god natt!

Love from Elise<3

Fint til hjemmet

Fant disse super søte beholderne til å ha vaskepulver i. De hadde passet fint hjemme hos meg ihverfall! Fra netbutikken Creme del a Creme.

skolearbeid

Da har jeg endelig fått satt meg ned med litt skolearbeid! Det blir så utrolig fort mørkt om ettermiddagene nå! Dere kan jo se ut av kjøkkenvinduet mitt! hehe. Men jeg syns det er noe eget med mørke tiden også jeg da. Er jo så deilig å sitte inne å kose seg med te o.l når det stormer og er surt på utsiden. Men nå får jeg komme igang her, også blogges vi i kveld:-)
Ha en flott tirsdagskveld!
Kram I

Dagens outfit





I dag har jeg på meg: Jakke fra Jeane Blush, støvler fra Jean Paul Classic, Jeanskjole fra Crocker, Stømper fra Pierre Robert, Skjerf fra Zara og hårbånd fra Glitter

Puh, sliten!

Da var jeg tilbake fra trening! Gud, jeg ble sliten i dag, men det var verdt hver kalori! Nå sitter jeg her og koser meg med sein frokost:-) Senere i dag kommer min kjære lillesøster på besøk og vi skal lage pannekaker, så det blir kjempe koselig. Ellers så må jeg vel peøve å få gjort litt skole i dag også, ettersom det er "studiedag" Hehe.
Kommer tilbake med dagens outfit om ikke altfor lenge, men nå først er det tid for litt huslige sysler!
Love I

God Morgen=)

Hei igjen!!

Må si jeg misunner Ida sine gode treningsrutiner! Skulle ønske jeg kunne gått rundt med den samme gode samvittighetten også!! men etter jul så begynner omsider jeg å trene igjen, så det skal bli veldig deilig!!

Nå har jeg endelig kommet meg på skolen, etter å ha ventet lenge på bussen idag! Bussen som egentlig skulle ha kommet 07.45, glimret med sitt fravær, så jeg var pent nødt til å vente til neste buss 08.20! Utrolig irriterende, men takket være det fine været kunne jeg iallefall nyte solen i ansiktet mens jeg ventet! En frisk morgen med andre ord;)

Nå sitter jeg på skolen og har matteøvning. Jeg er ikke ferdig før seint idag, men lover å blogge mer seinere ikveld!=)

Ha en fin dag i det flotte høstværet allesammen! Nyt og vær glad for hver dag vi får med slikt vær! Det er iallefall jeg=)

Elise<3

God morgen tirsdag

Da var jeg oppe å gikk også etter en kopp kaffe! Er så deilig å våkne opp til sol og gradestokken viser -1. har begynt å få skikkelig julesteming jeg nå:-) Hehe. Kankje litt tidlig, men man må holde på denne tiden så lenge som mulig mener jeg da.
Da bærer turen snart ned til spenst og på spinningtime:-) Er så deilig å trene på formiddagen, for da kan man jo leve på den gode smavittigheten resten av dagen! Pluss at vi har studiedag i dag, så i dag skal jeg kose meg hjemme.

Vi blogges senere! Ha en nydelig tirsdag!
Love Ida

mandag 26. oktober 2009

The Hills

Hei!

Gud, så deilig det er å bare slappe av! Ferdig med matteinnleveringen, så har endelig tatt fri fra skolearbeid idag! Sitter nå utrolig godt plassert i sofaen og koser med med The Hills på tv.. Har egentlig aldri vært særlig fan av det, men nå har jeg brått blitt litt hekta;D hihi.. Tror jeg misunner de litt altså!! Helt ærlig, hvem ville ikke hatt en brøkdeler av det de har!;)
Men nå skal jeg straks ut å gå en liten powerwalk i den friske luften! Skal bli deilig å få brukt kroppen litt! Videre tror jeg at jeg skal ta kvelden tidlig idag! Har planer om å lese ut de siste siden av Twilight, før jeg skal få meg en god natts søvn!

Ha en fin kveld videre alle sammen!!
Stor klem fra Elise!

TOP SHOP




Huff, se så mye fine sko Top Shop har inne nå!!
Jeg vil ha alle såklart, men det går jo ikke! hehe
Men det passer jo utmerket at jeg og min kjære
skal på Gøteborg- tur før jul da, ettersom Top Shop desverre ikke har kommet til Norge enda;/
I Gøteborg kan jeg jo minst kjøpe ett par:-)

Kveldsmyyys

Sånn, da fikk jeg satt meg ned også:-) Deilig å sette seg ned i sofaen med en kopp te etter en hard spinningtime! Det er vel derfor man trener? For å kjenne på den gode samvittigheten etterpå. Det er iallefall derfor jeg gjør det;-)
Nå venter jeg bare på at Top Model skal begynne og jeg gleder meg!
Håper at dere også får en mysig kveld:)

Kram fra Ida<3

Dagens outfit




Jakke: Jeane Blush, Gummistøvler: Jean Paul Classic, Jeans: H&M, Bluse: Marie Philippe, Kofte: Cubus

Sein blogg!

Hei!
Beklager for dårlig blogging i dag, men dette har vært en utrolig hektisk dag! Begynte dagen kl halv 7, også bar det i vei til skolen. Var ikke ferdig før halv 4, så bar det rett i mat- butikken, hjem å lage middag, før jeg kastet meg på spinningsykkelen kl 17! Kom akkurat inn døra, så har mildt sagt gått i ett:-) Hehe.
Jaja, men jeg ser jo at Elise har holdt dere oppdatert, så da er det jo ikke noe problem;-)
Nå kommer iallefall dagens outfit, også blir det sikkert mer moro utover kvelden!

Ha en herlig mandagskveld!
Kram Fra Ida

Hjemme fra forelesning




Hei igjen!

Det ble dessverre ingen forelesninger på meg idag! Er ikke helt i form idag, og tenkte at da kunne jeg like godt være hjemme å jobbe istede! Klarer selvfølgelig ikke bare jobbe hele tiden, så sitter å surfer litt i tillegg! Fant selvfølgelig masse fint på nettet, legger ved et lite utdrag av mine favoritter!
Denne jumpsuiten synes jeg bare var helt fantastisk kul! Moro å se at 80-tallsmotens ikke forsvinner sammen med sommeren! Enda vi er inne i vinterhalvåret, trenger vi ikke slutte å kle oss i farger! Man kan heller bruke mørkere farger på accessoires, som f.eks til denne, en sort pelsjakke, høye hæler og eventuelt et sort belte i livet,ville gjort denne jumpsuiten til en sikker vinner ikke bare om sommeren, men også nå om vinteren!
Sort kjole fra Traffic People, søt med blonder som sitter kjempe fint på! Passer perfekt til julebord eller andre festlige anledninger. Kjolen kan pyntes både opp og ned, og et rødt belte i midjen ville gjort kjolen enda mer spennende!Kjolen kan blant annet kjøpes hos Lykke i Halden eller på Nelly.com.
Den andre kjolen er fra Day Birger et Mikkelsen, og heter "Day tangent dress". Dette er en litt dyrere kjole, men den flotte fargen, samt broderiene på brystet gjør denne kjolen helt spesiell! Synes det er en helt nydelig kjole, som kan brukes hele året!
Jakken er fra Gestuz, og er en rocka, tøff høst- og vinterjakke. Har sett denne i virkeligheten, og da ser den enda bedre ut en på bildet! Kjempe fin og slankende på, med tøffe detaljer som virkelig gjør jakken utrolig kul!


Kanskje noe av dette kunne vært potensielle julegaver? Jeg håper hvertfall at noe av dette havner under juletreet hos meg iår!;)

Ha en kos dag videre!=) Så blogges vi ikveld!
Hejdåå fra Elise

Mandagsmorgen

Hei alle sammen!=)
Som dere ser hadde vi det veldig koselig i helgen!=) Men nå er det dessverre tilbake til hverdagen igjen.. Huff, synes mandagmorgen er den aller verste, for da er det jo så lenge igjen til neste helg!! menmen.. Har akkurat klart å stå opp, for er nødt til gjøre litt matte før jeg drar på skolen! I helgen har det gått i ett hele tiden, så har ikke engang rekkt å åpne mattebøkene! Så nå henger endel etter dessverre=/

Igår kveld fikk jeg tatt en skikkelig opprydning i klesskapet!Det meste av sommertøy er pakket bort, og vinterklærne er tatt frem! Så nå er alt i skapet nøye brettet og plassert! Så gjenstår det bare å se hvor lenge dette varer;D

Nå skal jeg spise frokost, og slappe av litt før jeg setter i gang med matte! Ha en fin mandag, så kommer dagens outfit osv. senere idag=)

Elise<3

søndag 25. oktober 2009

Gårdsdagens!
































Her er bilder fra i går:) Var kjempe koselig!
Elise har på seg: Kjole fra Cubus, sko fra Eurosko, armebånd fra H&M og "Perler og stas".
Ida Har på seg: Skinnbukser fra Objekt, topp fra Bik Bok, sko fra DNA, armbånd fra Cubus og ring fra Gina.