nelly3

fredag 26. februar 2010

Hunter

Har akkurat gått til innkjøp av et par røde Hunter-støvler og jeg er kjempe fornøyd! Er så lei sort og mørke farger, så nå slo jeg til på et par røde!
Ingen tvil om at jeg kommer til å synes iallefall;-P Hehe.
Love I<3

Sliten...


Da var jobbeuken over og kjenner jeg er sliten! Skal bli utrolig deilig med helg nå:-D Nå kommer snart Linn på besøk, så det blir koselig<3
I morgen er det rigget for en skikkelig jentekveld med god mat, vin og masse jentesnakk:-) Gleder meg så utrolig mye til å være sammen med jentene mine<3
Ha en herlig fredagskveld, så blogges vi!
Love I<3

torsdag 25. februar 2010

Bianco heels

Sommer- og vårens sko Bianco! Friske og vårlige farger, som piffer opp ethvert antrekk! Flotte it-sko til en veldig grei pris!:)
$


Me and the Tiger!

Tjena!

Nå har jeg vært utrolig dårlig på å ta outfit bilder i det siste, men idag gjøre jeg hvertfall en liten innsats! Syns bare det er så urkjedelig å ta seriøse bilder hele tiden, så denne gangen har jeg fått litt utspill for min rastløshet ;D




Dagens Outfit: Cardigan fra Gina T, t-skjorte fra Zoul, tights fra Gestuz, sko fra All Star, armbånd fra Perler og Stas, klokke fra D&G og ring fra Accesories.

Håper dere har en knasende fin dag videre allesammen!! Jeg er dessverre stuck med lesing til fysikkprøve i hele dag!! Blææh... Men imorgen er det helg og det betyr fri!!! Ja, for første helg på evigheter har jeg faktisk fri!! Bare synd helga går med til å ta igjen de tapte ukene med matte, men litt gøy skal jeg jammen ha forde! ;D
Uansett, ha en fin ettermiddag videre! Så blogges vi ikveld! Puss Puss <3

onsdag 24. februar 2010

Riktig Frisyre!



Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som er dødsnervøs hver gang jeg skal til frisøren? Er ikke bare det faktum at jeg skal klippe meg, men frykten for at det skal bli totalt mislykket! Og det er ikke alltid like lett å forklare hvordan du vil ha håret, slik at frisøren faktisk forstår hva du mener.. Til tider tror jeg faktisk vi bare forvirrer de mer og mer, og tilslutt bare gjøre de noe ca det de tror vi mente! Men her er hvertfall noen gode tips og råd, som er verdt å ta med seg videre på neste frisørtime! Det skal hvertfall jeg!!:)

http://minmote.no/index.php/2009/06/slik-far-du-frisyren-du-vil-ha/

Klikk?

Endelig! Har vært ett eller annet feil med bloggen idag, så har ikke fått skrevet noe før nå! Men nå virker det hvertfall som den er oppe å går igjen, så da kjører vi på!;)

Fy fader hvor sliten jeg er nå!! Akkuratt kommet inn døra og kollapset i sofaen! Armene og låra bare skjelver!;D Har vært på Bosu- trening for første gang, og det var rimelig uvant trening! Dere vet en sånn halv gymball, som man lism skal hoppe og sprette på! Gud hvor slitsomt det blir i lengden ;P Trente i tillegg litt etter det igjen også, så nå er jeg helt kake i kroppen! Men utrolig deilig å få brukt kroppen da! Så nå har Petter akkuratt lagd smoothie til meg, så koser meg med den og venter på herrestafetten =)

Men nå skal jeg kaste meg en tur i dusjen før det begynner, for nå føler jeg meg skikkelig ekkel her! Skal bli deilig å fresche seg opp litt og kose seg under teppet i sofaen etterpå!

Ha en fin kveld videre allesammen! Så blogger jeg innom senere! Love E <3

tirsdag 23. februar 2010

All in my head...

ELSKER denne sangen! Finnes det noen med vakrere stemme eller en mer ydmyk jente? Hun er helt fantastisk talentfull, med en helt utrolig behagelig stemme.. Kom med en plate Elin, og jeg skal stå i kø for å kjøpe den! =)

One Teaspoon



Fly home little bird...



























home to my closet.....

Virkelig mye lekkert fra One Teaspoon i vårens og sommerens kolleksjon! Ganske rocka, men samtidig utrolig kult! Virkelig en inspiransjon å ta med seg videre, for en rocka, avslappende, samt dampende sexy stil fremover mot våren og sommeren! "Lykke" i Halden selger bla. One Teaspoon, så satser på at vi får inn mye av dette fremover!! Awesome!








HOME

Nå er hjemme fra skolen og skal straks spise middag! Sinnsykt sulten nå, kjenner magen protesterer noe veldig her! Men idag skal Petter ordne middag her, så da tar det jo litt tid;) hihi.. Så jeg skal prøve å få gjort litt lekser så lenge.. Har fysikkprøve til fredag og henger fortsatt to uker etter, når det gjelder oppgaver, så det er bare å jobbe på med andre ord! Don`t like!!=/

Men jeg blogger innom senere ikveld, når lekser og middag er unnagjort! Ha en finfin tirsdagskveld så lenge og kos dere videre! :) Store klem på dere!

mandag 22. februar 2010

OUTLET ONE

Hei og hå!

Idag har vi vært en tur på Outlet`en i Vestby! Tenkte det var på tide å innvie den et besøk, siden den kun ligger et kvarter unna! Vi var egentlig på utkikk etter skiklær, ettersom det bærer av gårde til fjellet om to uker;) De hadde ganske godt utvalg når det gjaldt skiklær, eneste var at det  kunne være litt utplukket i størrelser. Fant meg en langrennsjakke hvertfall og noen ullesokker, men ellers ble det lite! Fant ingen jakker som jeg virkelig likte godt, så da gidder man jo ikke bruke totusen på noe som er helt greit.. Så jeg venter heller og ser hva jeg finner i andre butikker.
Ellers ble en Kari Traa fleecegenser, som jeg tittet på i fjor. Syntes den er så søt, så bryr meg absolutt ikke noe at den er fra ifjor! Kjøpte en Björkvin tunika, som jeg syntes var kul!  Sikkert fjorårets, eller eldre, but I don`t care!;)
Ellers kjøpte jeg bare kjedelige ting som sokker, ullsåler, tights, håndkler og såper(luktet herlig!) ;D

Petter kjøpte seg bla.en kul Bula- lue som  jeg likte godt, så har sneket til meg den, mens han er ute å måker snø nå! Satser på at han ikke legger merke til at den er borte! Hysjj....dette blir mellom oss!!;)