nelly3

onsdag 31. mars 2010

Påskekrim

Heisann!!

Nå er vi samlet foran tven for å se på påskekrim her i stuen! hehe... er utrolig sjarmerende at dette er blitt en slags tradisjon i utallige hjem i påsken! :D Kan ikke si at jeg er veldig imponert over denne påskekrimmen, men det er iallefall et lite avbrekk i fra den vanlige tvkvelden!

Idag har jeg jobbet igjen på Lykke, og etterpå dro vi rett i bursdag til pappa! Det var kjempe koselig med familiebursdag og jeg fikk lekt masse med lillesøster! Masse gode kaker og snaxs, så nå er vi temmelig stappet her begge to!:)

Idag fikk vi endelig inn armbåndene fra Gossip Girl! Tipper dere har hørt om den og hvis ikke heter merket "Ettika". Fantastisk flotte armbånd, utrolig anvendelige og med litt ekstra særpreg!:) De selger også det meste av smykker, fotlenker, øredobber osv. i tillegg til armbånd.

Her ser dere armbåndet som ble med meg hjem idag:


Falt pladask for det,syntes det var så utrolig fint med inskripsjonen som sier "Dreams come true if you really want them to". En liten motivasjon og pågangsdriver i hverdagen når ting butter imot og  ikke alltid går slik man ønsker! :)
Jeg legger ut noen flere bilder fra Ettika sin kolleksjon, så får dere se noe av alt det lekre de har!  Ha en flott påskekveld videre og kos dere masse!!:) Vi blogges imorgen! Kram E <3




DAGENS


I dag har jeg på meg: Genser og jakke fra GinaT, tights fra Gestuz, sko fra Converse og hals fra Cubus.

tirsdag 30. mars 2010

Whataya want from me?




Tilbake til påskeferie!!

Hei folkens!!

Nå er det jammen meg lenge siden sist dere hørte noe fra meg!:) Var tilbake fra fjellet på søndag kveld, og mandag vanket det jobb! Har hatt en fin og koselig tur på fjellet, tross at det var konstant tåke og ikke særlig bra vær!Men uansett deilig å komme seg en tur bort! Dessuten kommer man jo hjem til påskeferie også, kan det bli bedre? Skal bli herlig med en ukes fri nå altså!! Sove lenge om morgenene og bare kose seg! Og jeg har faktisk hørt rykter om at det vanker et påskeegg på meg i år også, så jeg venter i spenning til påskeaften!;D



 Idag har jeg vært på Nordby og handlet litt, og nå skal jeg gjøre lekser! Fant masse fine kjoler på H&M, men endte kun opp med en! Kjøpte meg endelig en vest fra Gina T som jeg har sett på leeenge, samt et moccaskjørt! Superfornøyd!! Og ikke minst dere, igår ble endelig Lakota skoene mine med meg hjem!! Wohoooo!!! Jeg er så sinnsykt fornøyd med det, elsker virkelig de skoa altså!! De er verdt hver eneste krone!! <3

Men nå er det tilbake til arbeidet her! Legger ut bilder av dagens outfit, samt hva jeg kjøpte idag seinere! Ha en flott påsketirsdag videre!! Love E <3

søndag 28. mars 2010

Nytt


Dette kjøpte jeg på shopping med jentene i går. Et herlig og vårlig sateng-skjørt fra H&M til 249kr. Toppen kommer fra Vila og er i bomull, og kjøpte den på salg til 40kr. Knytebelte med nagler kommer fra GinaTricot til 79kr. 

Love I<3

What to do?


Får aldri bestemt meg om jeg trives best med blondt eller brunt hår! Alle mener forskjellige! Trives veldig godt med begge deler, men er usikker. Hva mener dere?

lørdag 27. mars 2010

Dagens


Hei!

I dag har det gått i ett fra morgen til kveld kan dere tro! Startet dagen med jobbing, før Charlotte, Linn oh jeg dro på litt shopping på Nordby. Nå har vi planta oss i sofaen med hver vår store godtepose, og er klar for å se en skikkelig jentefilm "Love Actually". Kjempe kos<3
Håper dere får en herlig lørdagskveld!

I dag har jeg på meg: Jakke og jeans fra GinaT, nettinggenser fra H&M og støvletter fra ZARA.

Olivia Palermo


Er det en jente som jeg beundrer så må det være nydelige Olivia Palermo. Hvis du lurer på hvordan du skal kle- eller sminke deg så er det bare til å "watch and learn"! Er det mulig å ha så bra stil? Hun er iallefall en av mine største inspirasjonskilder. I tillegg så er hun jo overnaturlig vakker!

Love I<3

Gårsdagens Outfit


I går hadde jeg på meg: Jeanskjole, smykke, jakke og skinntights fra GinaT, naglebelte fra Lindex, boots fra NellyShoes og sølvøredobber fått av pappa.

torsdag 25. mars 2010

Sjursjøen

Heisann:)

Nå har vi endelig kommet frem til hytta! Veldig deilig å endelig være fremme! Så nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen her, og har ikke tenkt til å flytte meg på en stund! Er så utrolig deilig å endelig ha fri! Er som om en stor byrde bare ble løftet av skuldrene mine idag, da vi tok ferie! Enda det blir veldig mye skolearbeid, samt litt jobbing, så kan jeg jo fortsatt sove lenge om mårran!!:)

Imorgen drar vi i slalombakken for å stå på slalom:) og på lørdag blir det langrenn! Så det skal bli gøy! Ellers blir det nok mye godis og spill her oppe! Har kjøpt med partyalias oppover, som jeg har hørt skal være veldig bra! Så glede meg til å prøve det utover!:)

Ha en flott kveld videre alle sammen! Vi blogges imorgen igjen:) stor klem fra Elise:)

onsdag 24. mars 2010

Go`sang!

Rude Boy!

Påskefeiring

Heisann!

Nå er jeg tilbake fra en lang dag på skole, samt hyggelig kosekveld med gjengen! Vi feiret at påskeferien står for døren og koste oss med masse god mat og godis! Hadde selvfølgelig spilt vikinglotto idag også, i god tro på at vi denne onsdagen ENDELIG skulle bli lottomillionærer! Men den gang ei, må nok dessverre innse at vi ikke eier flaks!!;D

Men nå står det pakking på programmet! Vi drar til Sjursjøen imorgen, rett etter skolen og blir der over helgen! Gleder meg veldig til å teste langrennskia, samt dra en liten tur i slalombakken! Skal bli kos med en langhelg på fjellet med familien!:)

Men som sagt, pakking på G her! Skal prøve å blogge innom før jeg drar imorgen! Så får dere ha en strålende kveld videre og en god natt! Vi snakkes!:) Love E <3

Dagens


Stikker innom med dagens outfit før jeg skal haste avgårde på jobb! Har akkurat kommet hjem fra lunsj og litt shopping med Mamma<3 Kjempe koselig:-) Men nå blir det jobb!
Vi blogges:-)

I dag har jeg på meg: Trench Coat fra Voice of Europe (gammel), støvletter fra ZARA, jenas fra GinaT, blondekjole fra Vintage Stories by Kappahl, cardigan fra Kappahl, naglebelte fra Lindex og sølvøredøbber fått av pappa.

Love I<3

tirsdag 23. mars 2010

Home sweet home!


Hei og hopp!!


Nå er jeg akkuratt tilbake fra siste økt på skolen, og gud hvor deilig det er å komme hjem! Nå skal jeg legge bort alt som har med skole å gjøre for idag, og bare kose meg med "Frustrerte fruer" og " Privat praksis". Lurer på å lage noe snaxs her også, er litt lysten på noe godt.. Hmmm... tror kanskje jeg ender opp med mangosmoothie:) Har nemlig en mango liggende klar her og det virker veldig fristende med en smoothie nå!
Lyst på du også? Her er oppskriften og ingrediensene du trenger:

Ingredienser:     

2 stk mango
3dl syrnet melk med aprikos
3 dl vaniljeyoghurt
1/2 banan
Saften av 1 stk lime
isbiter

Fremgangsmåte:

Del mangoen i to ved å skjære den på langs av den flate steinen i midten av frukten. Fjern steinen og skjær kjøttet i biter. Hell youhurt i blenderen. Deretter tilsetter du mango, banan, limesaft og ca 10 isbiter. 
Kjør blandingen frem til alt er godt blandet. Serveres straks i store glass og nytes alene eller noen som fortjener det ;)


Fortvil ikke dersom du ikke har alle ingrediensene! Jeg bruker vanlig melk og dropper limesaften denne gang, og satser på at det smaker like godt! :)

Men nå skal jeg konvertere over til tvèn her! Ha en flott kveld videre alle sammen! Love E <3









         

Dagens!

God ettermiddag alle sammen!! 

Nå har jeg vært på skolen og kommet tilbake igjen! Bærer snart av gårde til skolen igjen, og da blir jeg der en stund;) Tenkte derfor å legge ut dagens outfit nå med det sammen! Ser sliten og trøtt ut på bildene, og det gjenspeiler vel egentlig akkurat hvordan jeg føler meg idag! Menmen... det blir sikkert bedre imorgen igjen;)






Dagens Outfit:  Skjorte 2`nd hand, tights Gestuz, singlet JC og jakke fra Warehouse

Håper dere får en flott tirsdag videre folkens, så blogger jeg nok innom senere ikveld også! Love E <3

A tribute to McQueen

mandag 22. mars 2010

Lauren Conrad for Kohl`s

Den motebevisste realitystjernen og stilikonet Lauren Conrad fortsetter suksessen og har nå lansert en eksklusiv vår- og sommerkolleksjon for Kohl`S.
I kolleksjonen finner du et bredt utvalg av lekre sommerkjoler, bluser og topper, samt jakker og jeans. Masse lekkert og detaljert, samtidig som det er veldig klassisk og enkelt! Veldig typisk Lauren Conrads stil, men så er det  vel en grunn til at så mange elsker den også? Jeg synes hvertfall det var mye fint her, som gjerne skulle sett i skapet mitt!:) Nyt og la deg bli inspirert! Love E <3