nelly3

lørdag 31. juli 2010

Simple




Hei!
I dag har jeg hatt en skikkelig slækk morgen. Fartet rundt å ordnet litt forskjellig, før jeg snart skal begynne å gjøre meg klar til i kveld. Skal på rekeparty i kveld, så det blir gøy:-)
Pus fikk også være med på et bilde i dag;-)

Outfit: Jeans fra BikBok, t-skjorte fra Stock LM, armyjakke fra GinaT, Converse og klokke fra Regal.
Love I<3

fredag 30. juli 2010

Army!

Heisann!!

Gud, hvor deilig det er med en fridag!!Endelig fått sovet litt lenge og bare tatt livet helt med ro! Har vært en tur i byen og på cafe med Kirsten og Johan, som var veldig koselig :) Deretter bar det som sagt til Strømstad for å kjøpe drikke, før vi tok en tur innom Nordby! Fant meg årets fineste jakke, samt et par sko! Kjøpte meg forresten en buksedress igår også, så legger ut bilde av alt nedenfor!

Dagens Outfit:








Bukser fra MET, genser fra Gina T, smykke fra Ravelli, skjerf fra H&M(Nytt), støvler fra Hunter og veske second hand.

Her slenger jeg ut noen bilder av det nye påfyllet i skapet;) Under ser dere min nye army-jakke som jeg rett og slett ikke klarte å la være igjen på MQ. Army og militær kommer jo for fullt også til høsten, og jeg falt bare pladask for denne dressjakken!! Love it!! <3 Jakken kommer fra Zoul og er absolutt vært de 1000kr!!










Her kommer mitt lille kupp på Bianco idag! Halv pris av halv pris, man kan jo bare ikke si nei da!!! Til den nette sum av 137 kr ble disse med disse lekre lilla heels`a med meg hjem idag!! Et skikkelig kupp med andre ord;)  Skal faktisk tas i bruk nå straks, siden det vanker en liten bytur allerede ikveld!!






ABBA!!! Ja, her ser dere nemlig min nye buksedress fra Hild Rief! Synes bare den blir mer og mer ABBA-" look a like" for hver gang jeg ser den, men synes allikevel at den er rå kul! Med høye, svarte pumps er jeg sikker på at denne blir noe lekkert og litt annereledes på byen! Ser jo bare på de 50 kjolene jeg har i skapet, så var vel kanskje på tide med noe annet for en gangs skyld!! 






Ha en strålende kveld allesammen!! Så blogger jeg nok innom imorgen!!;)  Skal ta bilde av kveldens outfit senere, så skal prøve å poppe ut med det her imorgen!! Love ya all!! <3



I dag har jeg hatt en herlig fridag! Startet dagen med kaffe og kake hos mamma, før Elise, OJ og jeg dro en tur til Strømstad. Kjøpte meg vin til i morgen (rosevin anbefales!), og på vei hjem fikk Elise og jeg grint oss til en tur innom Nordby;-) Viser senre hva jeg kjøpte. Nå er det tid for film og kos:-)

Outfit: Topp fra GinaT (ny), jeansshorts fra Lindex og heels fra Frye.

Love I<3

Tips



Har du lyst på en sunn og god middag, så har jeg et tips til deg! Kylling og grønnsaker er supergodt, kjempe enkelt og går fort å lage. I tillegg er det super sunt, med veldig få kalorier:-)
Du trenger: 



Stek kyllingfile først, også grønnsakene. Bland alt sammen og ha over woksaus!
  • 2 kyllingfileer
  • ca. en halv pakke wokgrønnsaker
  • 1pose med woksaus (valgfri) 

torsdag 29. juli 2010

Dagens Outfit



I dag har jeg vært på jobb, før det bare rett av sted i bursdagselskap for mormor:-) Masse god mat og selvfølgelig mye gode kaker. Kjempe koselig dag med familien<3
Nå er det slækkings på sofaen før det blir tidlig kveld.
Blogges mer i morgen!

Outfit: Paljettgenser fra Vila, skinntights fra GinaT, skinnballerinas fra DinSko og klokke fra D&G.

Love I<3

Dagens!

Heisann!!

Nå har det vært stille på meg en stund, men kom hjem fra jobbtur på mandag kveld, og har jobbet onsdag og torsdag! Tok meg litt velfortjent fri fra alt på tirsdagen, så da ble det ikke noen blogging da heller! Men nå er jeg tilbake for fullt og har masse spennende å komme med de neste dagene;)

Her kommer hvertfall dagens outfit:

Tunika fra Chil`Norway, strømper fra Sneaky Fox, støvler fra Hunter, veske fra Object og armbånd fra Perler og Stas.








onsdag 28. juli 2010

Shop Til You Drop

Husker dere at fortalte at jeg hadde bestilt meg litt høstnytt fra H&M i går? Tingen er at jeg nemlig har inngått en avtale om å prøve å kutte ned på shoppingen min. Når man kjøper seg et par sko til nærmere 2000kr, og tenker at "disse er av EKTE skinn, og de kommer jeg til å ha resten av livet", er det kanskje på tide å kutte ned litt?;-P Gensere og topper har en tendens til å bli smuglet inn døra, og i går tok mamma meg på fersken da hun bladde gjennom H&M- katalogen, og utbryter "men Ida! Jeg syns du sa at du hadde kjøpt denne kjoleb på salg til halv pris jeg?" Ok, så hadde jeg faktisk kjøpt den kjolen til fullpris og pyntet litt på sanheten. Typisk meg..

Så avtalen gikk ut på at jeg skulle slutte og shoppe, og at Ole-Jørgen skulle slutte å snuse. Undertøy og treningstøy var det eneste som var lov til å kjøpe, og merkverdig nok klarte jeg å kjøpe meg nye (dyre) joggesko og en drøss med nytt undertøy i løpet av et par uker;-)

Så da jeg kom hjem fra jobbturen min på mandag,så fant jeg ut at Ole-Jørgen hadde sprukket! Han har altså begynt å snuse igjen. Ok, det er jo bare han det går utover (heldigvis er det ikke røyk), men allikevel.. Det er i en slik situasjon at jeg burde ha nok selvinnsikt, og ikke minst selvdisiplin til å fortsette å avstå fra shoppingen (hadde jo tross alt klart meg i nesten 3 uker!), men gjett hvem som la inn en bestilling på hm.com i går...

Love I<3

tirsdag 27. juli 2010

Dagens




Hei bloggen!
Nå er jeg endelig tilbake fra jobbturene mine, og godt er det;-) Nå er det bare litt mer jobbing før jeg skal ha en uke sommerferie i august! Det skal bi så herlig! Sommeren har gått så altfor fort, og vi nærmer oss slutten. Fikk skikkelig høstfølelser da jeg kom hjem å så at H&M Høst hadde landet i postkassen min. Svak som jeg er klarer jeg jo selvfølgelig ikke å motstå å bestille meg noen godbiter innenfor høstsesongen;-) Så klikket hjem et par høststøvletter og noen andre høstplagg. De har så utrolig mye fint hos H&M Høst nå, så anbefaler alle å stikke en tur innom før godsakene forsvinner. Var en del plagg jeg siklet på som var utsolgt allerede!

Outfit: Topp fra GinaT, jeansshorts fra Lindex og skinnsandaler som mamma har kjøpt i Fredrikshavn i Danmark.

Love I<3

torsdag 22. juli 2010

Dagens



Dagens... Pizza? Hehe. Ja, jeg vet at det ikke er sunt, men etter å ha tilbragt hele dagen ved bassenget også ridd en 2 timers ridetur, orket jeg ikke tanken på å begynne å lage mat. Pluss at jeg må pakke for helgas jobbetur, blogge også jogge! Jeg kan ihvertfall konstatere at i dette tilfellet er IKKE det enkle ofte det beste;-)

Outfit: Skjørt fra Zoul, jeansjakke fra Gina, ballerinas fra DinSko, klokke fra Regal, solbriller fra Gina og pizza fra PizzaEkspressen;-P

Friends, food and vine








Her kommer flere bilder fra i går. Så utrolig koselig vi hadde det:-)

Gårdagens Outfits



Her ser dere gårdagens outfits på grillkvelden vår:-)

Elise: Kjole fra Lykke, belte fra Black Lily og knytesandaler fra H&M.

Ida: Kjole fra GinaT, heels fra Frye og klokke fra Regal

Nytt i Skapet!

Nå har jeg virkelig vært på budsjettshopping på H&M. Fant meg endel fint til en veldig liten penge! Godt at det kan være sånn noen ganger også! Super fornøyd med at jeg endelig har fått tak i knytesandaler, som jeg har vært på utkikk etter så lenge! Var kun ett par igjen på salg, så hadde flaks med at de passet perfekt! Ellers har jeg gått til innkjøp av en neglforsterker. Kjekt å ha nå på sommeren, når det blir ekstra mye negllakk som blitt tatt av og på. Håper den funker på mine svake negler, så de slipper å knekke med en gang jeg får litt lengde på de!  Det er bare så utrolig irriterende, når de endelig har grodd typ 2 mm,også knekker de! Da er det på`n igjen, men ikke rart at man mister motivasjonen etterhvert veth!!
Slenger ut noen bilder av fangsten her, så dere kan få se!!


30 kr på salg på H&M


Veldig bra for mine svake negler!


Nytt smykke


Maritimt skjørt, med høyt liv. Kun 50 kr på salg!


Alt jeg kjøpte! Paraplyen kostet 30 kr på salg.

Har også handlet meg en ny shorts fra Object på salg! Betalte 350kr på halv pris, men er blitt veldig glad i den allerede! 
Passe avslappet og boyfriend- preget, passer til det meste og kommer til å bli mye brukt videre i sommer!




Badeengler!!

Heisann!!!

Igår hadde vi det gøy kan du tro!! Fikk besøk av gode venner til grilling,drikking og bading! Hadde en kjempe koselig kveld, i det flotte, varme været! Kvelden endte til slutt på en uteserving på brygga. Perfekt avslutning på en herlig sommerkveld!
 Som dere ser på bildene under hadde vi det veldig gøy i vannet!! Noen blir jo selvfølgelig litt mer ivrig enn andre og alderen reduseres brått med minst 10 år! Kremt... kan vel kanskje bla. nevne synkronstuping i et halvmeter dypt basseng av Petter og Ole-Jørgen, samt heftige diskusjoner av regler i volleyball! Kan vel trygt sies at guttene stod for diskuteringen også;)  Gulrotkake hadde vi også bakt til vår kjære Linn som fyllte 21 år på tirsdag! Kaken fallt stort sett i veldig god smak hos de fleste, og forsvant i løpet av kort tid! =)




Liv i bassenget!

Øvelse gjør mester

Skål!

Jeg nevnte at alderen sank med 10 år, ikke sant?

koselig!

Svalestup!