nelly3

tirsdag 28. juni 2011

Love is Love

Nå har vi akkurat shippet Charlie hjem til Norge etter to fantastisk morsomme uker i NY. Veldig trist, men i morgen er det min tur, så da sees vi snart igjen<3 Kan egentlig ikke tro at jeg skal hjem til Norge i morgen! Blir veldig kos å se alle igjen, men NY kommer til å være dypt savnet... I går var vi i Greenwich Village og fikk sett trappa til Carrie i Sex and The City også! Stas.
Anyway, vi avslutter med en brakende feiring på 1OAK i kveld, og etter det blir det nok detox på meg! Haha. You only live once, right? Her kommer noen bilder fra de siste dagene!
Take Care<33 kommentarer:

 1. Ååh, nå sitter jeg på flybussen inn til Oslo og jeg savner dere og NY allerede! Vi sees heldigvis i morgen, Idus! <3

  SvarSlett
 2. Jeg har fulgt med på bloggen deres lenge nå og syns den er super! Jeg skal til NY en uke i desember, så lurte på om dere kunne lage et innlegg med litt tips? Noen koselige restauranter, hvor man kan få god lunch, gode drinker, bra shopping og hva man burde prioritere å se i løpet av en uke. Hadde vært veldig så flott :)

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig å høre at du liker bloggen vår:)
  Det kan vi selfølgelig gjøre for deg! Lover deg at vi skal poste et slikt innlegg i nærmeste fremtid! Ha en fortsatt fin sommer og god tur til NY i Desember! Gled deg ;)

  SvarSlett