nelly3

mandag 4. april 2011

Hattene mine

Jeg har en forkjærlighet for hatter og har utrolig mange varianter og farger! For meg er en hatt prikken over ien på et antrekk. Det sier seg selvsagt selv at det er mange fine hatter i NY, og hittil har tre nye hatter flyttet inn hos meg. Bare se her: 

Denne fantastiske 70-tallsinspirerte hatten kjøpte jeg på USAs svar på Frelsesarmeen, nemlig Thrift Shop for 60 dollar. Forskjellen er at i USA tar de inn masse designerklær på "Frelsesarmeen" :-D
Denne hatten er fra Helen Kaminski, og kommer til å bli flittig brukt sammen med maxikjoler til sommeren for den perfekte hippielooken!
Denne lille sorte hatten kjøpte jeg på Urban Outfitters og har allerede blitt brukt masse. Perfekt hvis du har en "bad hair"-day eller hvis det regner. Den er veldig lett og bruke og passer supert inn i garderoben min!

Den søte lille "Fisker"-hatten min kjøpte jeg på Designer Resale butikken "Encore" som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Den er i lyst skinn og kommer fra Andrew Wilkie, og den ble min for 50 dollar. 

Hvilken hatt likte dere best?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar