nelly3

søndag 3. april 2011

I love clothes

Noe av det aller beste ved NY må uten tvil være vintage, second hand og designer Resale butikker! Bare elsker å gå rundt i disse butikkene i timesvis for bare å finne den ene perfekte tingen som er gjemt blant alle klærne. Da er det så verdt det! Har funnet så utrolig mye fint her nede, så tenkte å vise to av mine aller beste Designer Resale kupp og tipse dere om noen butikker.

Denne fantastiske Chloe toppen fant jeg i en gigantiskDesigner Resale butikk på Upper East Side til den nette summen av 40 dollar! Elsker den! Etter å ha trålet butikken i et par timer ble jeg overlykkelig når jeg fant den<3 Den er perfekt til både jeansen og jeansshortsen og kommer til å bli en yndling fremover.
Dette er vel kanskje my number 1. Et fantastisk YSL skjørt fra 30 tallet. Med andre ord, skikkelig vintage. Jeg tørr nesten ikke å bruke det i fare for å søle på det. Dette skjørtet kjøpte jeg i en vintage butikk i Soho til ca 80 dollar. Gleder meg til det blir skikkelig varmt ute, for da skal jeg kjøpe et blondekorsett og bruke det med.

Setter opp en oversikt over mine favorittbutikker, selvom jeg på langt nær ikke har vært innom alle, men skal selvfølgelig innom fler! Holder dere oppdadert.

 • Encore Designer Resale ligger på Upper East Side, og det er her de har de beste godbitene. De tar kun inn klær som ikke er eldre enn 2 år gamle, og her snakker vi kun om de store gutta som Dior, Chanel, Furstenberg, Gucci, Michael Kors, Burberry og mange, mange fler. Det som er med denne butikken er at du ikke trenger å lete fordi du egentlig bare vil kjøpe alt! Adressen er: 1132 Madison Avenue mellom 84th og 85th gate.
 • Designer Resale er en gigantisk butikk som ligger like ved oss. Denne butikken er så stor at du må beregne god tid. Det var her jeg fant Chloetoppen og Elisabeth&James genseren som jeg har vist dere. Her kan du også menge deg med store designere og de har nesten et helt rom med bare sko! Adressen er: 324 East 81st gate. 
 • Inas er en butikk som ligger i Soho området. Her er det litt dyrere, men til gjengjeld så trenger du ikke å lete så mye ettersom plaggene er plukket ut av Ina selv som driver butikken. Her fant jeg bla. YSL skjørtet mitt. Adressen er: 15 Bleecker Street i Soho

 Håper dette var til hjelp hvis dere skal til NY i fremtiden. Disse butikkene anbefaler jeg på det sterkeste at dere tar turen innom:-)
2 kommentarer:

 1. Dere MÅ innom Michael's på Madison Ave (mellom 79 og 80)!! Dessuten er The Garnment Room på Greene Street den beste vintagebutikken jeg vet om!

  SvarSlett
 2. Takk for tipset:-) Michaels har vi vært innom og de har masse fint ja:-)
  Skal sjekke ut The Garnment Room også!

  SvarSlett