nelly3

onsdag 9. mars 2011

Mood NY

Heisann!!

Beklager elendig blogging de siste dagene, men tiden har dessverre gått med til å prøve å komme oss tilbake til hektene etter en hard helg. Men allerede igår var vi ute på clubbing igjen, men ikke på et hvilket som helst sted......
Stay tuned, så lover vi dere noe litt utenom det vanlige i neste innlegg ;)

Idag har vi vært på tur til "Mood" i NY. Dette er et enormt stoffutsalg, hvor du kan finne absolutt alt av stoff! Mood kjøper inn stoffrester som de store motehusene har til overs, samt stoffer fra ulike messer. Alt fra designere, studenter til husmødre går hit for å kjøpe stoff, enten du skal lage en ny kjole eller trekke om en sofa.


Det var virkelig utrolig mye fine stoffer der som vi gjerne skulle lagd oss noen plagg av! Vi har så mange ideer, men dessverre kan ingen av oss sy noe særlig godt! Merker virkelig hvor greit det hadde vært å kunne sy litt, så vurderer å slenge oss på en sykurs eller liknende! Dette burde da være obligatorisk å lære på skolen?

Akkurat nå er vi inne i de 3 siste timene av skoledagen, og en medtatt gjeng sliter hardt med å holde øynene oppe. Enda det er moteforelesning og absolutt vårt beste fag, glir øynene stadig faretruende mer sammen for hvert minutt som går... ikke lett å holde det gående en hel dag med kun 3 timer søvn.
Men et tappert smil skal dere ihvertfall få! ;)


Ha en fin dag videre, så blogges vi mer seinere idag! Love E & I <3

1 kommentar:

  1. i live in US and go to NY alot...but have never been to Mood! I used to see it on project runway all the time! cool post :-)

    <3 megan
    http://www.suitcaseandstilettos.com

    SvarSlett