nelly3

torsdag 3. februar 2011

Central Park

Hei!

Idag har vi vært på vår første tur i Central Park.
Fy søren, som vi gleder oss til å være i parken når våren og sommeren kommer!
Det er så utrolig fint og koselig der, samt mye større enn det ser ut som!
Da jeg og Ida skulle gå tilbake idag, viste det seg av vi var helt på villspor allerede, vi var nemlig på upper west side, og ikke east side. Men vi fant tilslutt tilbake da ;)
Men det som kanskje fasinerte oss mest var alle ekornene! Ja, for det er faktisk helt syyykt mye ekorn der! Vi, som trodde vi var skogens konge siden vi kommer fra Norge, hvor 50% av landet er skog, måtte ta av oss hatten for dette! 
Tenk dere det, tjukke og tamme ekorn over hele parken! Tror de driver å samler en liten motstandsbevegelse der, klare til å ta over byen. Men søte er de i hvertfall da og siden jeg og Ida snakker ekornspråket kom de løpende fra alle kanter da vi ropte på dem! Snakk om freakshow, vurdere nå bestikke ekornene med nøtter, for å så starte et lite ekorn-show i sommer. 
Tror det seriøst hadde slått ann!

Sjekk! Den ble helt vill i blikket da vi snakket til den!
Sjekk størrelsen i forhold til krakken! Den trenger ikke mer mat den karen der vettu!

Ellers gikk turen nogenlunde rolig for seg, bortsett fra noen inntørkede, gamle maratonløper, som brått utgjorde en stor fare ute av kontroll, i forbausende stor fart! Ida som trodde ho hadde løpeformen inne, hah! Disse gamle skrotten hastet forbi i en fart opp mot 20 km/t, imponerende!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar