nelly3

torsdag 17. februar 2011

Fashion Week New York - Part 2Gjett hvem som kom seg inn på Fashion Week for andre gang? Joda, det var oss det vettu;-)
Planen var å dra på visningen til populære Anna Sui, men ettersom denne visningen krevde invitasjon og ikke hadde noen ståplasser, gikk det dårlig. 
Men inn på Odd Molly sin visning kom vi oss, og det er herfra de tre øverste bildene er tatt. Utrolige mye lekre koseplagg og ikke minst nydelige modeller! Goddiebag fikk vi også med oss:-)
Vi spottet også redaktørene i Elle Magazine New York, som også er kjent fra tv-serien "The City" på Elie Taharis visning.

Hvem er dette? Hmmm...vi synes han virker så kjent!


Stephanie Pratt fra tv-serien "The Hills" satt Front Row på Elie Tahari sin visning:-)

Vi var også så heldige å få med oss Elie Taharis visning! Etter å nesten ha gitt opp, gikk vi for en siste gang for å spørre om ledig plass og jammen i meg så fikk vi to billetter i siste minutt før visningen skulle begynne! Snakk om flaks;-)


Så utrolig my lekkert fra Elie Tahari denne fall/winter sesongen! Fargepaletten gikk i sort, grått, brunt, hvitt og vinrødt, og maxilegden, pelsvester- og jakker samt silkestoffer er hot til høsten og vinteren.

Fornøyd Ida med goodiebag fra "Odd Molly".

Elise nyter en frappuchino mellom visningene!

Vi kan vel si at vi har hatt et godt utbytte av NY Fashion Week, og vi kan love dere at en stor drøm gikk i oppfyllelse da vi fikk være en del av moteverdenen for et par dager<3

Vi har sett en del visninger de siste dagene og kommer tilbake med et innlegg om hva vi tror kommer til å bli hot, og hva som vil holde seg i motebilde fall/winter 2011, så stay tuned:-)4 kommentarer:

 1. Så heldige dere er, kjempegøy!

  SvarSlett
 2. det der er jo ikke dennis quaid hehe

  SvarSlett
 3. Hmmm.. du har kanskje rett. Han er vel litt eldre egentlig! Men noen forslag på hvem det er? Sikker på at vi har sett han på film før!

  SvarSlett
 4. Innlegget er lagt ut på BloggFeber.

  - Lucky you! Hehe, jeg stusset også litt over altfor unge Dennis Quaid og hva han i det hele tatt gjorde på en visning.

  SvarSlett