nelly3

lørdag 19. februar 2011

Have you ever seen a psycho clown?

if not, you`re in the rigth place!


I går gikk vi nemlig modeller for Fashion Weekend i Williamsburg, som er forbeholdt for nye, upcoming-designers. Disse designerne er ikke redd for å gå utenfor de normale rammene, noe som resulterer i at man får se MYE rart. Et freakshow uten grenser, men samtidig utrolig gøy!
Temaet til vår designer var at vi skulle være gale, forvirrede klovner, noe som i seg selv kan være litt vanskelig å forestille seg. Vi ble sminket med airbrush-makeup, noe som i seg selv føltes veldig stivt og ekkelt. Deretter ble det rufsete hår, og klær som passet til. Da vi hver og en skulle opp på scenen 45 sek alene for å forestille disse gale klovnene, var det improvisering som gjaldt!
Men takket være en ganske så stor vodka-shot rett før vi skulle på, gikk det hele ganske så knirkefritt!
Ikke det at vi har noen anelse om hvordan vi så ut oppe på der, men der og da brydde vi oss ikke en smule!

Det er egentlig meningen at vi skal gå modeller ikveld også, men vi får se hva vi gjør. Føler nemlig veldig for å gå ut en tur idag, og det blir litt stress hvis vi skal få med oss begge deler.

Her kommer ihvertfall noen bilder fra gårsdagen! 


Ida i finstasen sin
Elise i sin kreative kjole
Christoffer og Ida
Susanne i "Kyllingdrakten"
Juliet har virkelig funnet sin karakter
To engelske modeller
Juliet og Ida poserer foran kameraet.

Det aller morsomste og for såvidt flaueste med hele kvelden, var da vi skulle ta subwayen hjem igjen! Ingen hadde tenkt på å ta med seg sminkefjerner dit, så da var vi bare pent nødt til å reise hjem med sminken.
Man skulle tro de fleste i NY har sett det meste, men crazy clowns var tydeligvis noe nytt. Vi ble raskt nattens største attraksjon, og måtte stadig forklare årsaken til dette utseende, samt stille opp på bilder.
Vi vurderte sterkt å ta frem lua og tjene litt penger på scenario som utspant seg, men lot det være med tanken, siden mannen med gitaren trolig trengte pengene mer enn oss. ;D
På subwayen på vei hjem!

Tross venting og stress, var det er utrolig spennende og morsom kveld! Kjempe gøy å ha vært med på noe helt annet, enn hva man vanligvis ville sagt ja til! Og som Ida sier, " Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere".

Love E & I <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar