nelly3

torsdag 21. oktober 2010

At school

Idag kom vi seint hjem fra skolen, siden vi ble sittende å pugge stein til vi tilslutt holdt på å svime av inni den lille brakka! Jeg og Petter trodde liksom at vi lå godt an og hadde grei oversikt, men den gang ei! Klarte typ ikke gjennkjenne en eneste stein idag, så kjenner jeg er litt smålig bekymret før prøven imorgen! Ikke noe annet å gjøre en å troppe opp på skolen kl.08 00 imorgen, og pugge steiner frem til prøva kl.1500! Hate my life!! Meen, etter vi en ferdig med den jævla steinprøven er det hvertfall fri og helg! <3 Imorgen kveld tar vi siste innspurt på UKA og skal på Karpe Diem- konsert! Det skal bli gøy!:)

Nå har kjæresten ordnet litt grønnsaker og dipp + julebrus(haha) som vi skal kose oss med her nå! Satser på det gir litt ekstra krefter til hjernen også, så jeg får terpet inn de kjemiske formlene i løpet av kvelden!Legger ut dagens outfit, som idag er tatt ved andedammen på skolen. Vi har så fin skole vettu, så må jo vise den frem litt;) Ha en flott kveld videre folkens! Så blogger jeg innom mer imorgen. Love U all <3


Dagens Outfit: Kofte fra H&M, alpelue fra H&M by Sonia Rykiel, hals fra Cubus, tights fra Gina T, sko fra Lakota og veske fra Bagorama.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar