nelly3

torsdag 14. oktober 2010

New York


Er på tide at jeg lager et skikkelig innlegg om Elise og min sin reise til New York. Har jo skrevet litt om det på bloggen, men dere har jo bare fått høre bruddstykker her og der;-)
Vi resier til NewYork i januar for å studere Moteledelse ved Gateway College. Studiet gir deg 30 studiepoeng og fagene du studerer er økonomi, markedsføring og mote. Høgskolen i Telemark er fagansvarlige og man kan sette studiet sammen med videre studier senere. Studiet varer i et semester, så vi reiser i midten av januar og kommer tilbake i slutten av juli. Vi velger å dra ned 14 dager før studiestart og reiser hjem en måned etter studieslutt for å få med oss mest mulig av den fantastiske byen!
Vi har endelig funnet oss en lelighet etter mye leting og usikkerhet. Ettersom skolen ligger på Manhattan, kan det være svært vanskelig å finne et sted å bo til en levbar pris. Skolen har en del forslag angående bomuligheter, men disse alternativene er ikke spesielt billige, og man skal være veldig forsiktig med å kontakte meglere der nede ettersom det er mye mygel og lett å bli lurt.
Ved ren og skjær flaks klikket vi oss inn på Finn.no og fant verdens søteste lille leilighet på Upper East Side Manhattan! Snakk om gull i ræva! Med kun 5500 på hver i måneden og norske huseiere er vi to stolte og overlykkelige leieboere av en 42 kvadratmeter stor leilighet på Upper East Side:-D Dere skal selvfølgelig få være med på vår reise til New York med masse oppdateringer om mote, byen, skolen og livet!

Skolens nettside:

gatewaycollege.no
Love I&E<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar