nelly3

onsdag 26. mai 2010

Bademote!



Sommeren er like rundt hjørnet nå, og ikke lenge igjen til bikinien skal på! Skrekkblandet fryd er nok kanskje noe mange forbinder med bikinisesongen. Tenkte jeg skaulle tipse litt om hvilken litt om form, fasong og ikke minst trend når det gjelder bikinimoten.

  • Plages du med magefett bør du defintivt velge en badedrakt som skjuler magen. Den leopard-møstrete badedrakten er perfekt hvis du er ukomfertabel med magen. Dekker nedre del av magen fullstendig, pluss at den tynne delen som kobler sammen under- og overdel trekker oppmerksomhet bort fra magen. Mønster virker også svært forminskende!
  • Har du et lite brystparti kan en stroppløs overdel virke forstørrende. Den tofargede turkise og blomstrete bikinien fremhever brystpartiet. Vil du ha enda mer effekt bør du velge en helt ensfarget variant. Et tips til jenter med lite brystparti og større lår/rumpe (pærefasong), er å gå for en stroppløs ensfarget bikinioverdel og en mønstrete underdel. Dette vil fremheve brystparti og forminske rumpa!
  • Trekantbikinien passer nesten alle fasonger. Men har du et stort brystparti vil en slik halterneck/trekant-bikini gnage deg i nakken pga feil belastning. Eksempel på trekant bikini ser du over. Den hvite med ringen på vil dessuten trekke oppmerksomhet bort fra et lite brystparti.
  • En heldekkende bikini passer perfekt dersom du har mye på mage/rumpe (eplefasong). Denne fasongen vil skjule Mage/rumpe og heller fremheve skuldre og bein. Velg også en med mønster som den ovenfor for en forminskende effekt!
  • En korsett-overdel er også flatterende for både lite og stort brystparti. Fremhever små og store brystpartier.
  • Når du skal velge bikinibukse bør du huske på at dersom du har korte bein bør du velge en bukse med høy skjæring. Dette vil forlenge beina dine. Omvendt med lav skjæring. En hipster-underdel vil også dekke mer i forhold til en underdel med knyting i sidene. En boxer-underdel vil også skjule øversete delen av låret!
Alle bikiniene kommer fra TopShop (topshop.com)

Love I<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar