nelly3

tirsdag 2. mars 2010

Strålende vær!

Sol Sol, strålende Sol!!  For et herlig vintervær det er ut nå! Masse snø, blå himmel og sol! Skulle virkelig ønske at det var nå vi var på fjellet, men satser på at det er like fint til helgen også! Gleder meg hvertfall veldig til å stå på ski,, samt kose seg i sola med kakao, appelsin og kvikklunsj! ;)
Her ser dere hvor mye snø det er hos oss! Bildet lyver litt, for det ser ikke sååå mye ut, men det er det jammen meg! Kan ikke huske sist det har vært så mye snø altså, kjempe koselig! Hvertfall når det er sol og ikke så altfor kaldt, for da er det jo faktisk mulig å være litt ute å nyte vinteren! Har akkurat vært ute å måket litt, og solen varmer faktisk ganske godt nå!


Vurderer å slenge på langrennskia og ta med en liten tur, men har en følelse at det blir med tanken, enda hvor deilig det hadde vært! Er tilbake fra skolen en liten  tur, før det bærer tilbake klokken 6 igjen! Så hadde planer om å få gjort litt lekser her nå! Koser meg heller meg appelsin her inne så lenge, og slenger likegodt ut et lite appelsinsmil til dere!;)



Ha en flott dag videre alle sammen! Så blogges vi senere idag! Puss&kram fra Elise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar