nelly3

torsdag 4. mars 2010

Ut på tur!

Hei allesammen! Beklager for dårlig blogging, men har virkelig ikke rukket med der idag! Måtte bare kjappe oss å pakke til fjellet når vi kom hjem fra skolen, og nå sitter vi endelig i bilen på vei til Norefjell! Så nå satser jeg på at vi har fått med oss alt! Har på følelsen at vi har glemt noe, men det har man vel nesten alltid når man reiser bort! Så lenge vi har med ski, støvler og penger burde det meste ordne seg! ;)

Forresten, konserten igår var kjempe bra! Masse folk og skikkelig god stemning! Masse bra sanger, både nye og gamle, samt at de spilte ganske lenge! Vet at de kommer til Halden nå til fredag, så hvis det er flere billetter igjen, anbefaler jeg dere virelig å ta dere en tur! Har fått tatt masse bra bilder fra igår, men får f... Ikke til å laste de opp via telefonen! Så dere får heller smøre dere med tålmodighet, så skal jeg prøve å fikse det når vi kommer hjem på søndag kveld! :)

Skal prøve å få blogget litt mens vi er på fjellet, men som sagt det blir ingen bilder;) Ha en din kveld videre allesammen! Kos dere masse og husk at imorgen er det helg! :) Love E<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar