nelly3

tirsdag 10. august 2010

Back from the North!


Heisann Bloggen!!

Nå er jeg tilbake fra 5 flotte dager i Nordland! Det var fantastisk fint der oppe, utrolig vakkert! Utrolig sjarmerende, litt forlatt og trollsk samtidig. Forelsket meg virkelig i naturen der oppe, så dit skal jeg absolutt flere ganger. Bestemor kommer fra Sortland, så har endel familie der oppe, så muligens derfor jeg følte meg så hjemme der! Ligger i blodet lism;)  Fikk hilst på søsknene til bestemor og sett hennes barndomshjem og hvor hun vokste opp osv. Er liksom noe spesielt med å se hvor bestemor har lekt når hun var liten :)

Foruten om å besøke familie, har vi gått masse turer i den flotte naturen, spiste god mat og ikke minst fisket masse krabber! Livet i vannet rett utenfor rorbua vi bodde i var helt sinnsykt! Måtte være et meget passende sted å ha biologi-ekskursjon, for maken til liv skal du lete lenge etter! Snakk om artsmangfold;)

Må skryte litt av at jeg og Petter gikk den såkalte "Dronningruten"(siden Sonja har gått den 2 ganger) som går fra Stø til Nyksund. Turen var på ca 15km, noe som i utgangspunktet ikke virker så langt! Men gud hvor slitsomt det er når hele ruten er til fjells! Tror vi gikk over tilsammen 8 fjelltopper, og da gikk vi først helt på toppen, deretter ned i bunn igjen osv! Slitsomt, men virkelig verdt det! Sykt flott utsikt og noe å skryte av for oss;) Tok MASSE bilder fra turen, men de ligger på pappa sitt kamera, så de får dere se siden:)

Her kommer en liten bildeeksplosjon fra turen! Enjoy;)

Matkrabbe fisket med snøre og blåskjell!
og så endte de sine dager som kveldsmat;D

Mye måker overalt!
Stø i Nordland


Kråkebolle!

Helena

Tittentei;)


Apekatt!
Vakkert eller hur?
Kjærestepar<3
Måkeunge, trolig ikke helt frisk=/
Utsikt over til Andenes.
Vi vasset "litt", siden fjæra aldri ble lav nok!
Jeg som skulle finne masse skjell på den øya, men endte opp med ingenting! Bad!   
På tide å tømme gummistøvlene!

1 kommentar:

 1. mmMMmm...
  Høye, flotte våte støvler!
  Liker dem! Skal man ha skjell, så stopper man ikke når
  støvlene ikke rekker lenger. Da går man til man finner det
  man leter etter!
  Løsnings orienterte folk er det Norge trenger!!

  SvarSlett