nelly3

onsdag 4. august 2010

Ferie+Regn= ?

Har du fortsatt sommerferie, men er irritert på at finværet uteblir? Fortvil ikke, det finns masse gøy å gjøre enda det bøtter ned utenfor ruta! Her kommer noen tips til aktiviteter du kan gjøre alene eller sammen med venner :)

  1. SHOPPING: Selvfølgelig finnes det knapt noe bedre enn å tilbringe regnværsdagene i butikker! Nå er det massevis av salg i alle butikker, samt at høsttøyet strømmer inn, så nå kan man virkelig gjør noen kupp!!
  2. BADELAND: Selvom det regner ute, er det ingen god grunn til ikke å bade! Ta med deg en gjeng venner og dra på innendørsbading! Like barn leker best, og dette blir garantert gøy!! Enten man liker badstue eller vannsklier, finner man stort sett noe som faller i smak hos alle!
  3. HJEMMESPA:Hvorfor ikke roe helt ned og bare pleie deg selv? Nå på slutten av sommeren, etter saltvann og sol,  skriker både hår og hud etter pleie. Sleng deg i dusjen eller badekaret, ta en hårkur+ ansiktsmaske, skrubb kroppen og smør deg inne meg bodylotion fra topp til tå! Gi tilslutt hender og føtter et strøk negllakk i en fresch farge!
  4. TV-TID: Sett deg godt til rette i sofaen og lei seriene du har gått glipp av i løpet av året! Ta et glass vin og nyt kosestunden, uten noen form for dårlig samvittighet for å sitte inne å glo! Er det ingen serier som frister, så lei en god film og be inn til filmkveld!
  5. BYTTEDAG: Arranger en byttedag med dine nærmeste venner, hvor dere på forhånd har gått gjennom klesskapet og tatt med ting som sjelden blir brukt! Bytt med hverandre, og vips så har du en hel del nye plagg i garderoben som du gleder deg til å bruke! Veldig økonomisk,utrolig gøy og tillegg får du tatt en kjapp oppryddning i gareroben din!
  6. BAKEDAG: Hvorfor ikke ta en skikkelig bakedag og fryse ned, så har man masse godt også når ferien er over? Finn frem oppskrifter på paier, boller, rundstykker,kaker osv. og bak i vei! Avslutt dagen med en stor smaksprøve til deg selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar