nelly3

mandag 23. august 2010

Så trøtt, så trøtt!

 Gjeeesp!! Huff, har akkuratt fått dratt meg opp av sengen nå, enda det er 3 timer siden kjæresten stod opp. Med andre ord, planen om å stå opp tidlig gikk i dass! Har hatt en av disse nettene hvor man bare ligger å vrir seg, og alt fra temperatur til dyne er feil! Så det har ikke blitt altfor mye søvn inatt, men nå har jeg omsider stått opp! Uthvilt? Ehhh..nei!

Men nå er det bare å jobbe på! Er nødt til å få ryddet litt i leiligheten før Ida skal komme, siden det ser ut som en bombe her etter vi kom igår! ;D Men først skal jeg våkne litt til en tekopp, før det vanker en god frokost ute i solen! For her i Drøbak skinner nemlig solen og gradestokken viser 22 grader <3


Mmmm.. har dere smakt Pukka-te forresten? Tror jeg har anbefalt det tidligere også, men kan aldri få sagt deg ofte nok!;) Utrolig god, økologisk te, som finnes i en rekke smaker! Trenger absolutt ikke sukketer eller noe sånt for å få frem smaken, siden teen smaker knall bra uten;)

Men nå må jeg komme igang her, enda jeg heller skulle ha sitter på pcèn en stund til;) Ha en strålende dag alle sammen og kos dere masse!! Blogger nok innom senere idag også! Love E <33 kommentarer:

  1. Når er det Ida kommer til deg? Synes at dere toooo kan komme videre til Kongsberg jeg! Da hadde jeg blitt glad! :)

    SvarSlett
  2. Hei frøken! Ida er en tur hos meg idag! Så ikke at du hadde skrevet før nå, så rekker nok ikke det dessverre, snuppa! Men når kommer du tilbake til Halden da? Lenge siden sist nå=/

    SvarSlett
  3. okidoki. Kommer tilbake første helgen i september tror jeg :)

    SvarSlett