nelly3

onsdag 4. august 2010

Norgesferie!

Heisann!!

Nå er jeg snart ferdig med dagens+sommerens jobbing, og tar en velfortjent ferie i 2 uker fremover!! Gleder meg veldig til noen late dager nå altså! Imorgen bærer det en tur til Nordland sammen med familien. De siste årene har jeg hatt virkelig lyst til å dra på Norges ferie, å få sett litt mer av vårt langstrakte land enn de få stedene jeg allerede har vært. Så imorgen er det endelig dags for en liten tur hvertfall! Tar fly til Harstad og leier deretter bil der oppe, så vi har mulighet til å få vært litt overalt! Har litt familie i Sortland også, som vi skal innom å hilse på en liten tur! Så gleder meg virkelig!! Selvom været ikke er meldt å være helt supert, så spiller det ikke så stor rolle, siden dette ikke akkurat er noen strandferie!
Så da kommer dere nok ikke til å høre stort fra meg den nærmeste uken, med mindre jeg sulle droppe innom en interenettcafe! Men lover å ta masse bilder av det vakre landskapet der oppe, så dere får se hvor fint vi har hatt det;) 



Ha en strålende uke videre folken, så snakkes vi!! Legger starks ut noen tips til hva du kan gjør de siste feriedagene, dersom været ikke er helt på topp!!  Love E <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar