nelly3

mandag 30. august 2010

Sommer på hell!

Heisann folkens!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra makrellfiske med kjæresten, men ble dessverre ikke noe fangst idag!;) Men koselig var det hvertfall! Hadde med oss endel snack uts, så da var det ikke så farlig om vi ikke fikk fisk allikevel ;D 

Før vi dro ut på tur, så gikk vi en liten promenad i Sponvika. Vi måtte jo passe på når solen først skinte og temperaturen fortsatt hadde litt sommer i seg! Det er så utrolig flott her ute i Sponvika på sommeren, det ser ut som skikkelig sørlandsidyll! Men må si det er litt vemodig nå som sommeren er på hell og man begynner å merke at den skarpe høstluften er kommet, og temperaturen ikke lenger er de samme! Vil så gjerne ha litt mer sommer, den har jo vært så kort i år, nærmest ikke-eksisterende!  Tok endel bilder med mobilen mens vi gikk hvertfall, så da får dere en liten smakebit på hvordan det ser ut :) Ser fortsatt veldig sommerlig ut på bildene da, så vi får kose oss med det så lenge!

Nå er det nattan her for oss! Jeg skal på jobb kl.0645 imorgen, så da er det greit med litt søvn snart! Skal jobbe de neste dagene også, så det ble ikke så mye fri som jeg trodde! Men det gjør absolutt ingenting, trenger pengene, så jeg får prøve å spare litt når lønningen kommer! Enda det er overraskende vanskelig, sammen hvor høy lønninga blir! ;)

God natt alle sammen! Sov godt og drøm søtt. Ha en fin dag imorgen, så blogges vi kanskje imorgen kveld! Love E <3


Masse nyper nå!! De smaker så søtt og godt!
Idyll
Nyter siste rest av sol!


Utsikten mot Svinesundsbrua.
Koselige gater.

Så vakre, men utrolig hissige svaner! Ble ikke engang blide da vi foret de med mat fra båten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar