nelly3

mandag 6. september 2010

Mandagskos!

Hellu!

Nå er jeg tilbake i Drøbak etter en koselig helg i Mellerud. Har hatt det kjempe fint med herlige mennesker og supert vær:) Men nå er det jammen deilig å være hjemme igjen også, få litt orden på ting. Så idag har jeg vært på skolen for første gang etter ferien, i min første forelesning i økonomi. Virket faktisk ikke så ille, men har hørt rykter om at det skal bli ganske så kjedelig etterhvert! Så vi får se hvordan det går! Skal ta et fag til i år også, noe som heter styring og organisering...DET derimot, virker ekstremt tørt og kjedelig!  Men det er for tidlig å klage enda, er jo nødt til å gi det en sjanse! ;)

Etter skolen har vi kost oss med deilig taco til middag! Ikke akkurat mandagsmiddag, men hvorfor ikke egentlig? Bare tull at taco skal være typisk helgemat , spør du meg! Mandagen blir jo ærlig talt litt bedre, dersom man har litt å glede seg til :)



Nå skal vi straks legge ut på en liten sykkeltur, som blir dagens trim. Det er ganske så varmt ute fortsatt, så skal bli deilig å få luftet seg litt nå!
Ha en fortsatt fin kveld mandagskveld videre folkens, så blogges vi muligens senere ikveld også! Love E <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar