nelly3

søndag 13. desember 2009

Rosa Lepper




Hot Hot Hot!!

Rosa lepper kommer for fullt tilbake denne våren, og er noe av det hotteste i vårens sminketrend.
Etter en høst med røde lepper, er det bare å kaste seg over den nye, friske fargen, som fungere like bra til hverdags som til fest!

5 gode tips for å få ekstra fine lepper:

1. Når man velger en sterk farge på leppene, er det viktig at leppene er myke og fine, ellers vil fargene gjøre de tørre leppene ekstra tørre! Start derfor med et tykt lag med leppomade og la den virke noen minutter. Deretter bruker du en grov klut eller tannbørste( en du ikke bruker til vanlig) og gnir over leppene, slik at du fjerner død hud!

2. Påfør deretter lipbalm eller eventuellt øyekrem, siden det often inneholder mer fuktighet enn vanlig leppomade. Du vil allerede merke forskjell!

3. Så bruker du en lipliner som matcher leppestiften perfekt! Marker først de inneste kantene, før du farger resten av leppene. Dette gjør at leppestiften vil sitte bedre og lengre!
Obs! Har du ikke lipliner som passer i fargen, så dropp dette!

4. Åpne munnen og påfør leppestift på underleppen, men ikke ta leppestift helt inn inn i munnvikene. Press leppene sammen og bruk gjerne fingertuppen til å jevne leppestiften utover leppene.

5. Til siste finish bruker du en leppepensel og jevner ut fargen på leppene. Påfør forsiktig farge der det trengs, med korte, lette strøk.

Sånn, da skulle dine lepper se fantastisk friske og fine ut!



Love E <3




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar