nelly3

torsdag 28. januar 2010

Vårmote 2010, del 2


Her kommer del 2 av årets vårmote, det er bare å se og la seg bli inspirert! Love E :)

  • Jumpsuit & Playsuits: Den klassiske jumpsuiten har aldri vært like hot som den blir denne sommeren! Men allikevel holder vi en liten knapp på playsuits denne sesongen, som antagelig vil bli den vi ser mest av! Playsuiten er varianten av buksedressen, hvor det er korte bein som gjelder. Utrolig behagelig og anvendelig plagg, som man både kan være kul og avslappet i på stranden eller i byen, og den kan styles opp med høye hæler til fest!
  • Sportsklær: Ja, nå blir faktisk sportsklær helt inn når det gjelder mote! Du kan være hvor sporty og behagelig du bare vil, og samtidig være kledd i en av vårens hotte trender. På catwalken hos blant annet Alexander Wang, Hermes og Alexander McQueen kan man se en rekke ulike kominasjoner av sportstøy! Så nå finne det absolutt ingen unnskyldninger for å ikke finne sommerformen i en fei;)
  • Mønstrete bukser: Årets buksetrend inneholder ikke bare denim, men også mønstrete bukser og tilogmed malte bukser! Fargerikt og fresht er det sikkert at det blir, i alle tenkelige og mulige mønstre! Både smale og vide bukser er inn, men det vi antagelig vil se mest av er en litt smalere versjon av fjorårets haremsbukser. Ta frem den lille hippien i deg, og tilfør garderoben din noe helt nytt! Dette gir virkelig et hav av muligheter når det gjelder ulike kombinasjoner av plagg!
  • Gjennomsiktig stoff: Plagg av gjennomsiktig stoff kommer for fullt denne våren, noe som trolig henger sammen med at undertøy nå skal brukes som yttertøy. Denne typen stopp kan brukes i en rekke ulike kombinasjoner, både som lag på lag, feminine kjoler eller mer rocka overdeler. Vi har allerede sett dette tidligere år, særlig på kjendiser, men nå er det altså vår tur til å virkelig kaste oss med på moten!
  • Boyfriend blazer: Vi priser oss lykkelige for at oversized blazeren følger oss videre! En av de hotteste trendene denne våren er nemlig boyfriend blazeren! Om du ikke allerede har en i skapet, råder jeg deg til å gå til innkjøp av en! Den kan både være sofistikert og rocka, og kan kombineres til omtrent alt! Den er kul både over jeans, hot pants eller en helt plain sommerkjole! Uansett, et plagg man vil elske og få masse bruk for hele sesongen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar