nelly3

onsdag 13. januar 2010

Vårmote 2010


Nå kommer vårkolleksjonene ut i butikkene for fullt, og hva passer ikke bedre enn å ta en liten titt på hva som faktisk blir mote denne våren? Her kommer noen "Must" du bør være i besittelse av, dersom du vil være fresch og hipp når våren kommer!;)

  • SHORTS
  1. Hot pants er tilbake for fullt! Vi har sett det mer og mer de siste årene, men nå gjør hot pantsen virkelig inntog! Det vil bugne av hot pants i butikkene fremover, både med høyt og lavt liv.

2. For deg som ikke føler at Hot Pants er helt din greie finnes det alternativer. Såkalte "boy shorts" som er litt lengre enn hot pantsen er nemlig også helt inn i vår.


3. Ønsker du derimot maks komfort, så er "Tap Pants" tingen for deg. Dette er en form for vide og løse boy shorts, som kan minne litt om lange truser fra gammelt av;) De er søte og gjerne litt vintage, men hører mer under trenden "undertøy som ytterplagg", enn under Hot pants.

  • Body
  1. Bodyen som er vi er blitt så vane med, er fortsatt hot denne våren også. Det nye med bodyen i år, er at istede for å bruke den som et basic plagg under noe annet, blir bodyen nå et plagg i seg selv. Det vil si at du fortsatt kan bruke bodyen under hot pants med en blazer over osv. Men for de virkelige modige er det nå helt inn å bare bruke bodyen alene!

  • Knestrømper
  1. Knestrømper kommer for fullt denne våren! Og etter over-knee støvlettene i vinter, kommer det kanskje ikke som noen stor overraskelse at over-knee strømper også er en hit denne våren! Bruk strømpene for alt de er verdt denne våren og det finnes knapt grenser for hva du kan ha dem til! Like hot både til hot pants, tap pants, body og kjole! Hvorfor ikke bare venne seg til det med en gang og kombinere det til støvletter og ankelboots allerede!
  • Kjole og tunika
  1. Kjoler og tunikaer er selvfølgelig et must denne vår- og sommeren også! Det spesielle med disse i år er at de er preget av elementer fra vår militære historie. Jo mer detaljer og accessories i metall, jo bedre! Dessuten er tunikaer i skinn noe vi vil se mye mer av denne våren! Så om du finner en tunika, som du føler deg som en muligens fremtidig kriger i, har du truffet prikken over i`en!


2. De mer klassisk lange kjolene du vil se denne våren, vil garantert være preget av høy splitt! Det vil være enkel splitt på siden, splitt foran eller splitt på begge sider som vi vil se mest av på kjolene.


Dette er noe av hva dere kan glede dere til innenfor vårmoten 2010. Jeg vil gi dere resten av vårmoten en av de nærmeste dagene! Da kan dere blant annet se hvordan buksetrenden ser ut og om boyfriend stilen fortsatt holder seg!;)

Love E <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar