nelly3

mandag 22. februar 2010

Charlotte ThorstvedtÅrets gjestedesigner for Bik Bok er det Charlotte Thorstvedt som er så heldig å få bli! Hun tar derfor over for Jenny Skavlan, som var fjorårets gjestedesigner for Bik Bok. I følge Thorstvedt skal kolleksjonen denne gangen være inspirert av Miami Vice og Studio 54. Noe som virker veldig spennende og annerledes!
Charlotte Thorstvedt er absolutt ikke ukjent i moteverden! I 2009 ble hun nemlig kåret til "Årets best kledde" av bladet Costume. Hennes antrekk i MTV og X-Faktor har inspirert  og blitt kopiert av mange, og hun har også litt erfaring som modell.
Kolleksjonen skal bestå av 11 plagg tilsammen, deriblant t-shirts og playsuits. Charlotte har fokusert på detalsjer som skulderputer, fjær, kjetting og sløyfer og fargene går i beige, pudderrosa og hvit! Jeg tror dette kan bli en skikkelig dose 80-tall kombinert med nye vri, så gleder meg veldig til å se kolleksjonen! Charlotte Thorstvedt skal selv ha tegnet alle plaggene i kolleksjonen, og sier selv dette om kolleksjonen, "“Jeg tenkte på alle de stakkars jentene der ute (meg selv inkludert) som synes vinteren har vært altfor lang og kald. Vi lei av å gå rundt innpakket i vinterklær. Nå er det vår, og endelig kan vi alle sammen nyte vårmote".
Uansett, herlighetene kommer i butikkene den 23.April, så det er bare å smøre seg med tålmodighet!:) Love E <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar