nelly3

mandag 1. februar 2010

Mandag igjen!!

Heisann!!

Beklager for dårlig blogging i helga, men det har gått i ett med jobbing hele tiden! Håper dere uansett har hatt en strålende helg alle sammen, med masse gøy og hygge:)

Nå er vi endelig tilbake i Drøbak igjen! Har vært en tur på skolen idag, og nå har vi akkurat kommet hjem og spist litt middag.. Ble noe raskt, enkelt og godt, Bali gryte fra Toro! ;) Er virkelig fan av Toro, når man ønsker å få ferdig maten raskt!

Hadde egentlig planer om å trene kl 16 idag, men som dere ser, det ble ingenting dessverre! Rakk rett og slett ikke, siden vi først måtte ut å handle! Er jo ikke bra å trene rett etter man har spist heller, så får nok heller prøve å ta det imorgen;)

Som dere ser har Ida lagt ut bilder fra helgen som var. Vi var nemlig i bursdag hos vår kjære Ingvild, og da fikset vi oss sammen hos Ida først. Hadde en superkoselig kveld sammen med gode venner, før vi tok turen videre ut på byen! Skal legge ut noen flere bilder fra kvelden senere:)

Ha en kos mandag videre! Så håper jeg dere er litt mer klar for en ny uke, en hva jeg føler akkurat nå! ;) Blogges senere! Love E !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar