nelly3

fredag 20. november 2009

Rett fra catwalk til vinterns fester...













Sånn her vil jeg iallefall se ut i vinter!
Første bilde viser et helsvart antrekk som aldri kan eller vil bli feil! Er det en dag du ikke vet hva du skal ha på deg så kan du trykt kjøre på svart. Kronen på verket kan være en oversized blazer, åpen skjorte eller cardigan. Skinnbukser, skinntights eller lakktights passer perfekt.

Andre bilde viser et mer casual antrekk. Du får et mye mer avslappet antrekk med en oversized t-skjorte, men den kan samtidig være avslappet med litt paljetter, nagler osv. Kombiner med med tights, bukse, heels og ankelboots.
Tredje bilde viser den "lille sorte" som alle jenter bør ha i skapet! Det finnes utallige varianter av denne, men jeg liker denne i skinn, som gir et veldig røft utrykk! Styles opp og ned på utallige måter. Sorte strøper, fargede strømper, belter, stor smykker, heels, ankelboots, lårhøye støvler.
Buksedressen er fremdeles hot i vinter. Hadde så utrolig lyst på den fra Jimmy Choo (men orker ikke å sove på utsiden av H&M), så da får det være:-) Men vil du bytte ut kjolen på årets julebord så kan du trykt velge en kul buksedress!
Sotede øyne er den PERFEKTE partylook etter min mening! Slik det er gjort på bilde bør det gjøres! Ikke før mye og ikke for lite. Hold huden og leppene nøytrale for å fremheve øynene mest mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar